Online magazines

14 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
De 5 meest gelezen artikels in 2021
Geen nieuw jaar zonder terugblik: wat lag u na aan het hart in 2021? Speciaal voor u zetten we hier de 5 meest gelezen artikels uit 2021 op een rij. Een uitstekend 2022 gewenst!
Stefan Acke - Bladmanager
Hoewel er voor wat betreft de werking van vaatwassers in grote lijnen geen revolutionaire veranderingen zijn - het gaat voornamelijk om verbeteringen die voortbouwen op bestaande technologieën - zijn er wel enkel algemene trends merkbaar.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Was de coronacrisis voor vele mensen een pauzeknop, voor de doe-het-zelf was het vooral 'fast forward', vindt Massimiliano Zamepella (International Sourcing Director bij The Home Depot). "De crisis heeft de veranderingen die al gaande waren vooral versneld. Het zijn de bedrijven met een verouderd businessmodel die in de problemen zijn gekomen."
Dampkappen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Elke categorie verandert! We zien ingebouwde afzuigingen zonder afvoer, geïntegreerde inbouwdampkappen en zelfs dampkappen volledig ingewerkt in een imposante lichtarmatuur.
De wereld evolueert elke dag; smaken veranderen en de consument weet wat hij wil. Gelukkig blijft barbecueën een geliefde bezigheid bij heel veel mensen. Opvallend is dat winterbarbecueën steeds populairder wordt.
Fabrikanten leveren allerhande inspanningen om aan de steeds hogere eisen van de consument te voldoen. Dat levert interessante innovaties op in het segment van de pannen. Welke evoluties bepalen de keuze van uw klant?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.