Bij aanvang van april is het hoopvol uitkijken naar de zon... en de bijhorende barbecue. Argus analyseert 3 barbecuetrends, heeft het over barbecues on the go en kijkt ook naar echte buitenkeukens. Dieter Devriendt
De tijd waarin tuinen sober en primitief waren, ligt ver achter ons. Waar er vroeger enkel een tuintafel en wat stoelen te bespeuren waren, staat nu vaak een volledig uitgeruste keuken.
Barbecueën op een klein balkon of dakterras in de stad, of in het park, op een camping … Er bestaan tal van compacte, vaak weinig wegende en gebruiks- en onderhoudsvriendelijke toestellen voor.
Op maandag 25 maart 2024 vond op de locatie van BergHOFF Belgium 'BergHOFF & Friends' plaats. Samen met partners organiseerde de keuken- en kookgereifabrikant deze inspiratiedag. Ook werd de nieuwe accountmanager voor Vlaanderen voorgesteld.
De wereld evolueert elke dag; smaken veranderen en de consument weet wat hij wil. Gelukkig blijft barbecueën een geliefde bezigheid bij heel veel mensen. Opvallend is dat winterbarbecueën steeds populairder wordt.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.