- 16 januari 2018
- | 7 min. leestijd
Byttebier verenigt retail met restaurant
Sinds eind november bestaat Byttebier (Kortrijk) uit twee delen. Naast de vernieuwde winkel, omgedoopt tot Chapter 4, kunnen de klanten in La Cantine nu terecht voor een verse lunch en/of koffie. “Het is een mooie kruisbestuiving", vindt Koen Byttebier. “Dat is de grote kracht van het concept. Het restaurant werkt drempelverlagend - klanten zullen nu sneller binnenkomen - en laat de producten die we verkopen, in een geheel nieuwe context zien. Onze zaterdagen zijn opnieuw toffe, gezellige momenten geworden."
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.