Vacuümkoken steeds populairder

Vacuümkoken steeds populairder  

Het vacuüm- of sous-videkoken is een techniek uit de professionele keuken die sterk aan populariteit wint en ondertussen ook tot in de gewone keuken is doorgedrongen. Met sous-vide kook je puurder dan ooit tevoren. Alle aroma's, smaken en voedingsstoffen worden vacuüm ingesloten en dan langzaam gegaard voor een heerlijk en perfect resultaat. Logisch dus dat ook de gewone hobbykok meer en meer kiest voor deze techniek.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.