Inductie in opmars bij kookplaten  

Inductie in opmars bij kookplaten

Stoomovens zijn al ettelijke jaren een succesverhaal in Belgiƫ. Terecht: je kunt er zeer gezond hele maaltijden in bereiden, mogelijk met een perfecte vocht- en graadcontrole voor een minimum aan stress. Een enkele fabrikant brengt een hogedrukstoomoven op de markt. De meeste merken verkopen echter lagedrukmodellen, en dan nog meestal toestellen die stoom met hete lucht en/of microgolf combineren. Ook de andere ovens evolueren, richting begeleid koken via een app. Er dook vorige maand zelfs een nieuwe bakwijze op, via elektromagnetische golven.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.