PANNEN: ONMISBARE EN VEELZIJDIGE HULPJES IN DE KEUKEN

consument kiest pan in functie van kookmoment
Advies van de pannenman Dirk Dupont
Innovaties tillen pannen tot een hoger niveau
grills en plancha's: trends om rekening mee te houden

Consument kiest pan in functie van kookmoment

pannen

Iedereen slaat thuis weer aan het kokerellen en pannen blijven een verkoopstopper. Er is voor iedereen een gepast product. Merken schenken dan ook de nodige aandacht aan de trends en reageren daarop met nieuwe technologieën

WELK ADVIES GEEFT DIRK DUPONT, ALIAS ‘DE PANNENMAN’?

Pannenman Dirk Dupont

Kook- en elektrowinkels merken al jaren dat het gros van de vragen zich concentreert rond een welbepaalde groep artikelen, namelijk ‘de pannen’. De consument is vaak weinig geïnformeerd en vraagt zich af welk type pan gebruikt moet worden voor een gerecht of fornuis. Er was dus duidelijk nood aan advies en informatie. Als antwoord op de vele pannenvragen, lanceerde Dupont in 2015 een nieuwe keukenheld: Dirk Dupont, alias ‘De Pannenman’.

INNOVATIES TILLEN PANNEN TOT EEN HOGER NIVEAU

Innovaties bij pannen

Fabrikanten leveren allerhande inspanningen om aan de steeds hogere eisen van de consument te voldoen. Dat levert interessante innovaties op in het segment van de pannen. Welke evoluties bepalen de keuze van uw klant?

GRILLS EN PLANCHA'S: TRENDS OM REKENING MEE TE HOUDEN

Grillades et planchas

De Belg en zijn barbecue: een onafscheidelijk duo. Zodra het weer het toelaat, slepen we het barbecuestel de tuin in. Maar de klassieke barbecue krijgt er geduchte concurrenten bij: grills en plancha's veroveren onze culinaire harten. Ze passen perfect in de trend van outdoor cooking én ze bieden pluspunten ten opzichte van het barbecueën. Het aanbod van grills en plancha's is groot. Als u het slim speelt en een mooi assortiment samenstelt, haalt u het onderste uit de kan van de trend.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.