Online magazines

10 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Relighting: meer dan energiebesparing
Hoeveel bedrijfsleiders kunnen het belang van licht correct inschatten? Weinig. Het licht brandt toch?, zo luidt de eerste reactie maar al te vaak. Energiebesparing is een goede, maar zeker niet de enige drijfveer, nu Human Centric Lighting opgeld doet.
Stefan Acke - Bladmanager
Hoeveel bedrijfsleiders kunnen het belang van licht correct inschatten? Weinig. Het licht brandt toch?, zo luidt de eerste reactie maar al te vaak.
Van 5 tot 8 maart 2022 is het eindelijk zo ver: The Inspired Home Show vindt plaats in Chicago. De vroegere Home + Housewares Show vindt voor de eerste keer plaats onder de nieuwe naam.
Ontdek wie de beste schrijnwerkers, interieurbouwers en decorateurs van Belgiƫ zijn tijdens de uitreiking van de Decoratie en Schrijnwerk Awards 2021. Beleef de digitale uitreikingen van deze 2 vakwedstrijden volledig live en gratis op 20 en 22 december.
The Cookware Company neemt de Italiaanse producent van aluminium non-stickkookgerei Lumenflon over. Het bedrijf begint verder ook zijn eigen PFAS-vrije Thermoloncoating in Europa te produceren.
Iedereen slaat thuis opnieuw aan het kokerellen en pannen blijven een verkoopstopper. Er is voor iedereen een gepast product. Merken schenken dan ook de nodige aandacht aan trends en reageren daarop met nieuwe technologieƫn.
Het is bekend: stofzuigers zonder zak produceren vaak een stofwolk wanneer men ze leegt; het doorzichtige reservoir ziet er vuil uit en moet met de hand worden schoongemaakt. Dat is nu voorbij.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.